Načini plaćanja

CIJENE
Sve cijene su navedene u kunama s uključenim PDV-om. Cijene vrijede u trenutku naručivanja, u slučaju da se cijena tijekom narudžbe promijeni prodavatelj će o tom prethodno obavijestiti kupca. Zadržavamo pravo na pogreške, u slučaju pogreške biti ćete obaviješteni.

 NAČIN PLAĆANJA

1. BANKOVNA TRANSAKCIJA (INTERNET BANKARSTVO)
Plaćanje putem internet bankarstva ili uplatnicom prema našoj ponudi koju ćete zaprimiti putem e-maila nakon što napravite narudžbu. Cijena je ista kao plaćanje gotovinom. Robu šaljemo nakon što zaprimimo uplatu na naš račun.
Primatelj uplate:
Mayoko d.o.o.,
Lička 26/A,
22211 Vodice,
Hrvatska
OIB: 11653662806
Banka: Zagrebačka banka d.d.
IBAN: HR3223600001102651465
SWIFT: ZABAHR2X
Pratite upute koje ćete dobiti po izvršenju narudžbe. Obratite pozornost na iznos koji trebate uplatiti. Molimo vas da uplatu izvršite u roku prema vrijednosti primljene ponude, u protivnom ne možemo garantirati dobavljivost robe i neplaćenu narudžbu poništavamo.

2. KARTICOM
Sigurno ON-LINE plaćanje putem ePay sustava autorizacije

Jednokratno plaćanje  -  /Maestro, Mastercard, Visa karticama svih domaćih i
inozemnih izdavatelja, i Visa Premium i Dinners/
 
Obročno plaćanje:
do 6 rata karticama PBZ Maestro/Visa Inspire tekući račun
do 6 rata karticama PBZ Card Premium Visa

Minimalni iznos kupovine u slučaju obročnog plaćanja iznosi 500 kn.


Popust na proizvode se odobrava isključivo za jednokratno plaćanje. 

UPUTE ZA KARTIČNO PLAĆANJE
Kontrolni broj je troznamenkasti ili četveroznamenkasti broj otisnut na kartici, koji se ne pohranjuje na magnetskoj traci kartice niti se pojavljuje na računima i potvrdama trgovaca. Kontrolni broj služi kao dokaz da fizički posjedujete karticu u trenutku online kupnje i smanjuje mogućnost zlouporabe. Položaj kontrolnog broja ovisi o kartici. Za izabranu karticu unesite odgovarajući kontrolni broj prema sljedećim uputama.
Prilikom plaćanja MasterCard ili Visa karticama potrebno je upisati troznamenkasti broj (posljednja desna grupa od 3 znamenke) koji je otisnut na poleđini kartice u potpisnom polju.
3D Secure zaštita za sve trgovce i kupce
  • ePay sustav koristi najviše standarde zaštite i privatnosti podataka.
  • On-line trgovina je uključena u 3D secure zaštitu, čime se jamči korisnicima shopa da je kupnja sigurna.
  • Brojevi kreditnih kartica kupaca se ne čuvaju na sustavu, a sami upis se štiti SSL enkripcijom podataka
 
Certifikacija po PCI DSS standardima
  • ePay sustav radi kontinuirano na povećanju sigurnosti i potvrđivanju toga, što potvrđuje certifikat o usklađenosti s PCI DSS standardima.
  • PCI Data Security Standard (PCI DSS) je norma koja definira sigurnosne mjere za obradu, spremanje i prenošenja (komunikaciju) kartičnih podataka.
 
Izjava o konverziji / Conversion declaration
Sva plaćanja će biti izvršena u hrvatskim kunama. Iznos terećenja Kreditne kartice dobija se postupkom konverzije cijene iz eura u kune prema trenutnom tečaju Hrvatske narodne banke. Prilikom naplate vaše kreditne kartice, isti iznos se pretvara u Vašu lokalnu valutu prema tečaju kartičnih društava. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost manje razlike u odnosu na cijenu navedenu na našim web stranicama.
All payments will be effected in Croatian currency. The amount your credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in Euro into Croatian kuna according to the current exchange rate of the Croatian National bank. When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversion there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site.
 

 
Pogledani proizvodi
  • {{product.Savings_percentage_print}}
  • NOVO
ESIF Financijski instrumenti Europska unija
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu operativnog programa "Konkurentnost i kohezija"
Mayoko
© Sva prava pridržana
Globaldizajn